Event och happenings

Här hittar du event och utbildningar som på olika sätt berör konsten att ta makten över ditt kapital. Vissa event är bara för redan diplomerade Asynjor medan andra är öppna för alla intresserade. Välkommen att mingla och få inspiration!

5 juli
11:00-12:00
Rosas café, S:t Hansgatan 22, Visby

ALMEDALSSEMINARIUM 5/7  11:00 - 12:00

Vad vet vi om vilken samhällsnytta kvinnors investeringar i tidiga entreprenörsföretag gör och vilka effekter har kvinnors kapital, nätverk och erfarenhet för utvecklandet av näringslivet? Även utanför Stureplan.


Med avstamp i rapporten ”Investeringarna som försvann – en studie om hur kvinnor investerar i onoterade bolag i olika delar av landet” för vi ett samtal med panelen om varför kvinnors investerande inte syns. Och spelar det isåfall någon roll? 


Medverkande:

Kristina Fahl, Styrelsearbetare, investerare, entreprenör

Madeleine Sultán Sjöqvist, Författare, investerare

Elisabeth Kalkhäll, Affärsjurist, styrelsearbetare, investerare

Tarja zu dem Berge, VD & fondförvaltare Star Impact

Monica Hedberg, Moderator, medgrundare Asynjor Invest


Läs mer här: https://program.almedalsveckan.info/event/view/65365


6 September
8:30
Zoom

Save the date: Frukostmöte tisdag 6 September

Första halvtimmen inspireras vi av en talare med att få en omvärldsbevakning och sista halvtimmen minglar vi digitalt med varandra. 


4 oktober
11:00
Zoom

Save the date: Frukostmöte tisdag 4 oktober

Första halvtimmen inspireras vi av en talare med att få en omvärldsbevakning och sista halvtimmen minglar vi digitalt med varandra. 8 November
8:30
Zoom

Save the date: Frukostmöte tisdag 8 november

Första halvtimmen inspireras vi av en talare med att få en omvärldsbevakning och sista halvtimmen minglar vi digitalt med varandra.