Event och happenings

Välkommen att mingla och få inspiration tillsammans med andra Asynjor.

6 dec
8:30
Zoom

Frukostmöte 6 december

Årets sista frukostmöte och vi gästas av Viveka Bonde från advokatbyrån Bondes Barzeys. Viveka kommer att tala om ISO standardiseringen för Artificiell intelligens (AI). Vad är egentligen AI, hur ser man på framtiden gällande rättsligt ramverk för Artificiell intelligens inom unionen och vilka konsekvenser ger det marknaden.

8 nov
8:30-9:30
Zoom

Frukostmöte 8 november

Denna gång får vi besök av Charlotta Szczepanowski,  hållbarhets- och kvalitetschef på Coop Sverige. Charlotta har en lång erfarenhet av att leda företag i olika branscher inom hållbarhet. Hon blev bland annat utsedd till Sveriges bästa hållbarhetschef 2014, vilket förmodligen inte är någon slump att Coop Sverige i år, 2021 blev utsedd till Sveriges ledande hållbarhets företag av Sustainble brand index.  


Är nyckeln verkligen hållbarhet för att nå ekonomisk framgång och går det att riskminimera genom att investera i hållbarhet? Det är frågor som Charlotta kan ge oss djupare insikt i. 

 

Charlotta kommer att börja tala om sin syn på hållbarhet, hållbarhetsmålen och vilka förändringar hon anser bör ske på sikt med en speciell inriktning mot styrelser. Därefter blir det möjlighet till att ställa frågor och diskutera ämnet. Avslutningsvis minglar med varandra.

Observera att datumet är flyttad en vecka på grund av höstlov. 

För att vi ska veta hur många som kommer får ni gärna anmäla er via länken nedan

 

Anmälan: 

https://forms.gle/7aoDAz7TYXpU2Vz16

 

Zoom:

Topic: Frukostevent 8 november, Asynjor Invest

Charlotta Szczepanowski

4 okt
8:30-9:30
Zoom

Frukostmöte 4 oktober: Framtidens kontor med Yvonne Sörensen Björud

Denna morgon får vi besök av Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces, Nordens ledande coworkingbolag. Med en bakgrund som hotelldirektör, vd för Svenska Tenn och Berns, har Yvonne Sörensen Björud ägnat sig åt att förnya, förbättra och förändra anrika verksamheter. Idag är hennes uppdrag att förstå och bygga framtidens arbets- och mötesplatser.  

Det kommer bjudas på spännande diskussionsintervju där vi får möta Yvonne och lyssna på hennes perspektiv om framtidens sätt att arbeta, kontorens roll i staden och möten mellan människor.

Första halvtimmen består av diskussionsintervju med Yvonne, sedan får ni möjlighet att ställa frågor och avslutningsvis minglar vi med varandra. 


Anmäl er här

Yvonne Sörensen Björud

1 nov
8:30-9:30
Zoom

Frukostmöte 1 november

Save the date - vi återkommer med info om innehåll!

6 dec
8:30-9:30
Zoom

Frukostmöte 6 december

Save the date - vi återkommer med mer info om innehåll!