Event och happenings

Här hittar du event som på olika sätt berör konsten att ta makten över ditt kapital. Vissa är bara för redan diplomerade Asynjor medan andra är öppna för alla intresserade. Välkommen att mingla och få inspiration!

3/10 2023
08:30
Zoom

FRUKOSTEVENT: Initiativ och erfarenheter i respektive kommuner kring jämställda investeringar


Möt Anna Wallin, Näringslivsstrateg från Danderyds kommun och 

Sanela Cehic, Projektledare och affärsutvecklare från Eskilstuna kommun

Vi får veta...

  • Hur vi arbetar för mer jämställt företagande men också investeringar (fler kvinnor som investerare och jämnare fördelning av kapital) i våra kommuner
  • Hur vi arbetar för att skapa en förändring i våra kommuner
  • Hur vi skapar ett mer jämställt och jämlikt näringsliv


ANMÄL DIG via den här länken


7/11 2023
08:30
Zoom

FRUKOSTEVENT: Levnadskonst 3.0 och Pensionärskarriären”

Funderar du på hur livet ska bli efter din aktiva yrkeskarriär, dvs. när du är på väg in i den så kallade 3:e livsåldern? Vill du fortsätta att påverka din utveckling, ligga steget före och redan nu börja planera och förbereda dig för att skapa ett fortsatt meningsfullt, roligt och utvecklande liv mellan cirka 60 och 80 års åldern, visar erfarenheten att det är viktigt att ta sig tid att tänka igenom hur man vill att livet ska bli genom att bland annat utbyta tankar med andra, ta del av forskning och göra aktiva val.

 För många kommer frågor som vem blir jag utan mitt yrke, utan min roll och min välkända identitet? Vad ska jag fylla min tid med? Vi kommer att prata mer om hur det går att tänka igenom och förbereda sig så att framtiden kan bli så fantastisk som du vill att den ska bli. Att bli en Levnadskonstnär.

Medverkande:


ANMÄL DIG via den här länken