Ta makten över ditt kapital

Välkommen till en unik utbildning där du som kvinna blir diplomerad investerare. Du som redan är diplomerad kan välja att gå våra fördjupningsutbildningar och att delta på våra frukostmöten där vi en gång i månaden fördjupar oss i något aktuellt ämne.

Bli diplomerad affärsgudinna

Gå vår grundutbildning

Vi ökar möjligheterna för att skapa en ny samhällsstruktur med bättre och sundare finansieringskultur. Utbildningen syftar till att lära sig investera, ta makten över och använda det egna kapitalet. Kan kvinnligt ägande vara en snabbare väg till jämställda styrelser? Du blir diplomerad affärsgudinna och får en fördjupad kunskap om hur du kan investera i tillväxtbolag. Oavsett om du är ny eller erfaren investerare är du välkommen till utbildningen. 

Vi startar utbildningen regelbundet och ofta i samarbete med andra aktörer. Välkommen att höra av dig till oss för info om nästa utbildningsstart.


Frågor?

Margareta Neld

0708-402 921

margareta@neld.se


Intresseanmälan sker till:

info@asynjorinvest.se
Fördjupningsutbildning för diplomerade Asynjor

Vi arrangerar regelbundet fortbildning för våra diplomerade Asynjor. Under fördjupningsutbildningarna fokuserar vi på ämnen som gör oss till ännu vassare investerare.


Frågor?

Margareta Neld

0708-402 921

margareta@neld.se


Anmälan sker till

info@asynjorinvest.seVill du gå någon av våra utbildningar?

Om du inte har möjlighet att gå någon av våra aktuella kurser är du välkommen att göra en intresseanmälan via det här formuläret - då skriver du vilken kurs du är intresserad av i fältet "vilken kurs vill du anmäla dig till."

Anmäl dig här