Ta makten över ditt kapital

Välkommen till en unik utbildning där du som kvinna blir diplomerad investerare. Du som redan är diplomerad kan välja att gå våra fördjupningsutbildningar och att delta på våra frukostmöten där vi en gång i månaden fördjupar oss i något aktuellt ämne.

Bli diplomerad affärsgudinna
5-6 September | 2024
Heldagar
Stockholm

Investerarutbildning

Välkommen till en utbildning för kvinnor där vi ökar möjligheterna för att skapa en ny samhällsstruktur, med en bättre och sundare finansieringskultur som är långsiktigt hållbar. Utbildningen syftar till att lära sig investera, ta makten över och använda det egna kapitalet. Kan kvinnligt ägande vara en snabbare väg till jämställda styrelser?


Du blir diplomerad investerare och får en fördjupad kunskap om hur du kan investera i tillväxtbolag. Oavsett om du är ny eller erfaren investerare är du välkommen till utbildningen. Diplomering sker under en heldag den 16 september i Stockholm. 


Kristina Fahl är huvudlärare med lång erfarenhet av företagsutveckling från start till aktivt styrelsearbete. Kristina har arbetat som oberoende expert till EU-kommissionen och har varit utsedd som nominated advisor av London Stock Exchange. Hon har arbetat som VD, bankdirektör, rådgivare, fondkommissionär, styrelsearbetare och investerare i flera olika branscher. Kristina är grundare och styrelseledamot i NetClean Technologies vars produkter används för att motverka spridning av barnpornografi och används i 180 länder.


Ur programmet:

- Affärsetik och företagskultur - Asynjor Invest

- Hur fungerar det i praktiken att bygga företag - Kristina Fahl

- Ta makten över din ekonomi - Ekonomi PT Mia Ingelström
- Hur påverkar AI startupbolagen? Och vad bör vi ha koll på som investerare? Gustav Wiigh, AI-expert

Pris

15 000 kr exklusive moms. I priset ingår kursmaterial, lunch och kaffe. Vid anmälan faktureras kursavgiften.


Frågor?

Margareta Neld

0708-402 921

margareta@neld.se


Anmälan sker till:

info@asynjorinvest.se

eller i formuläret på www.asynjorinvest.se

Johanna Malmström
CEO, Calm Nation

Gå vår grundutbildning

Vi ökar möjligheterna för att skapa en ny samhällsstruktur med bättre och sundare finansieringskultur. Utbildningen syftar till att lära sig investera, ta makten över och använda det egna kapitalet. Kan kvinnligt ägande vara en snabbare väg till jämställda styrelser? Du blir diplomerad affärsgudinna och får en fördjupad kunskap om hur du kan investera i tillväxtbolag. Oavsett om du är ny eller erfaren investerare är du välkommen till utbildningen. 

Vi startar utbildningen regelbundet och ofta i samarbete med andra aktörer. Välkommen att höra av dig till oss för info om nästa utbildningsstart.


Frågor?

Margareta Neld

0708-402 921

margareta@neld.se


Intresseanmälan sker till:

info@asynjorinvest.se
Fördjupningsutbildning för diplomerade Asynjor

Vi arrangerar regelbundet fortbildning för våra diplomerade Asynjor. Under fördjupningsutbildningarna fokuserar vi på ämnen som gör oss till ännu vassare investerare.


Frågor?

Margareta Neld

0708-402 921

margareta@neld.se


Anmälan sker till

info@asynjorinvest.seVill du gå någon av våra utbildningar?

Om du inte har möjlighet att gå någon av våra aktuella kurser är du välkommen att göra en intresseanmälan via det här formuläret - då skriver du vilken kurs du är intresserad av i fältet "vilken kurs vill du anmäla dig till."

Anmäl dig här