Ta makten över ditt kapital

Välkommen till en unik utbildning där du som kvinna blir diplomerad investerare. Du som redan är diplomerad kan välja att gå våra fördjupningsutbildningar och att delta på våra frukostmöten där vi en gång i månaden fördjupar oss i något aktuellt ämne.

Bli diplomerad affärsgudinna
8-9 mars
9-17
Uppsala

Investerarutbildning

En utbildning för kvinnor där vi ökar möjligheterna för att skapa en ny samhällsstruktur, med en bättre och sundare finansieringskultur som är långsiktigt hållbar. Utbildningen syftar till att lära sig investera, ta makten över och använda det egna kapitalet. Kan kvinnligt ägande vara en snabbare väg till jämställda styrelser?

Du blir diplomerad investerare och får en fördjupad kunskap om hur du kan investera i tillväxtbolag. Oavsett om du är ny eller erfaren investerare är du välkommen till utbildningen.

Kristina Fahl är huvudlärare med lång erfarenhet av företagsutveckling från start till aktivt styrelsearbete. Kristina har arbetat som oberoende expert till EU-kommissionen och har varit utsedd som nominated advisor av London Stock Exchange. Hon har arbetat som VD, bankdirektör, rådgivare, fondkommissionär, styrelsearbetare och investerare i flera olika branscher. Kristina är grundare och styrelseledamot i NetClean Technologies vars produkter används för att motverka spridning av barnpornografi och används i 180 länder.


Datum och plats

Utbildningen pågår den 8-9 mars 2022 med daglig kurstid 9.00-17.00 samt 8-16. Diplomering sker den 15 mars kl 13.00-17.00. Utbildningen kommer att äga rum i centrala Uppsala.


Pris

3 500 kr exklusive moms. 


Ur programmet

  • Affärsetik och företagskultur - Asynjor Invest
  • Hur fungerar det i praktiken att bygga företag - Kristina Fahl
  • Ta makten över din ekonomi - Ekonomi PT Mia Ingelström
  • Att investera onoterat - Almi Invest


Frågor 

Utbildningen sker i samarbete med Neld Consulting AB.

Margareta Neld 

0708-402 921 

margareta@neld.se

Anmäl dig via formuläret nedan


Kristina Fahl
är huvudlärare


Vill du gå någon av våra utbildningar?

Om du inte har möjlighet att gå någon av våra aktuella kurser är du välkommen att göra en intresseanmälan via det här formuläret - då skriver du vilken kurs du är intresserad av i fältet "vilken kurs vill du anmäla dig till."

Anmäl dig här