Ta makten över ditt kapital

Välkommen till en unik utbildning där du som kvinna blir diplomerad investerare. Du som redan är diplomerad kan välja att gå våra fördjupningsutbildningar och att delta på våra frukostmöten där vi en gång i månaden fördjupar oss i något aktuellt ämne.

Bli diplomerad affärsgudinna
6/9
8:30-9:30
Online

Frukostmöte 6 september 8:30-9:30

Höstens första frukostmöte får vi besök av Nanna Stranne som är en av medgrundarna till Sigmastocks, ett fintechbolag som utmanar banker och traditionella aktörer med en helt ny spartjänst - den första digitala förvaltaren som investerar kundernas kapital direkt i aktier istället för fonder. 


Nanna kommer att berätta om trender inom sparande och mer specifikt om robottjänster, samt info om deras tjänst. Hon kommer även lyfta in lite info om deras resa med bolaget, hur de startade och om hinder och framgångar längs vägen. www.sigmastocks.se 


Första halvtimmen består av föreläsning av Nanna. Sedan får ni möjlighet att ställa frågor och avslutningsvis minglar vi med varandra. Anmäl dig till johanna@asynjorinvest.se

Nanna Stranne


medgrundare till Sigmastocks


24-26 mars
9-14
Zoom

Diplomeringsutbildning

Vi ökar möjligheten att skapa en samhällsstruktur med bättre och sundare finansieringskultur som är långsiktigt hållbar. Utbildningen syftar till att lära sig att investera, ta makten över och använda det egna kapitalet. Kan kvinnligt ägande vara en snabbare väg till jämställda styrelser? Du blir diplomerad affärsgudinna och får en fördjupad kunskap om hur du kan investera i tillväxtbolag. Oavsett om du är ny eller erfaren investerare är du välkommen till utbildning.

  • Affärsetik vid investeringar
  • Utvärdering av ägare och ledning vid investeringar
  • Genomgång av olika investeringsformer
  • Finansieringsalternativ
  • Riskbedömning vid investeringar
  • Genomgång av medlemskap i affärsgudinnornas investeringsplattform

Pris: 12.500 kr exklusive moms. I kostnaden ingår kursmaterial.
Anmälningsavgift: 3.500 kr exklusive moms. Anmälan är bindande. När du
har anmält dig skickar vi en faktura.
Plats: Zoom
Frågor? Kontakta oss via info@asynjorinvest.se


Diplomering sker den 9 april kl 9.00-13.00.

Kristina Fahl

Huvudlärare

Fortbildning för diplomerade Asynjor
17 mars
8:30-12:30
Zoom

Att värdera bolag

Den här fördjupningen är för diplomerade Asynjor och hålls av Kristina Fahl. Tillsammans ägnar vi en eftermiddag åt att fördjupa vår kunskap om investeringar i entreprenörsföretag. En påbyggnadskurs om hur det fungerar i praktiken, som vässar oss i mötet med bolag som söker kapital.


Datum: 17 mars 2021
Tid: 8.30-12.30 (teknikcheck 8.15)
Pris: 3 500 kr ex moms
Plats: Zoom

Kristina Fahl

Huvudlärare

Vill du gå någon av våra utbildningar?

Om du inte har möjlighet att gå någon av våra aktuella kurser är du välkommen att göra en intresseanmälan via det här formuläret - då skriver du vilken kurs du är intresserad av i fältet "vilken kurs vill du anmäla dig till."

Anmäl dig här